In Vitro Fertilization (IVF)


IVF me ICSI (fertilizimi in vitro)

IVF me ICSI (fertilizimi in vitro) VETËM PËR 2450 $!

Për trajtimin IVF, ne ju propozojmë disa pako. (Vetëm paketën IVF ose paketa të gjitha të përfshira, etj).Detajet e paketës mund ti gjeni më poshtë.

Oferta speciale për IVF me ICSI (fertilizimi in vitro) + İlaqet + Testet (analizat) + Shërbimet tjera: 4700 $!

Ne ju ofrojm çmimin më të mirë për Fertilizimin in Vitro në Stanboll, Turqi me një plan të tretmanit unik dhe personal. Konsultimet gjatë gjithë planit të trajtimit përgaditen FALAS. Vetëm Treatabroad ofron paketën IVF e cila i përfshin të gjitha këto shërbime.

Sa kushton IVF në shtetet tjera?

Ju do të keni një shans që të keni trajtimin më të mirë në Stamboll me ekipin më të suksesshëm për IVF. Tretmanet tona të IVF kanë norma shumë të larta suksesi. Ne kemi më shumë se 250 pacientë në muaj. Ne kemi përgatitur çmimet më të mira për trajtimin IVF.

Për të realizuar ëndrrën tuaj, ne jemi duke ofruar një trajtim IVF me një çmim të volitshme në Stamboll, Turqi, ku shkalla e suksesit është më e lartë se vendet tjera.

* Shërbimet ofrohen vetëm për pacientët të cilët kanë blerë IVF me trajtimin ICSI. Kjo është arsyeja pse; paketa jonë e veçant e gjithë-përfshirë (për vetëm 4700 $) është zgjidhja më e mirë për ju.

Pritja në Aeroport Pasi të na dërgoni të dhënat tuaja të fluturimit, ne do të aranzhojmë marrjën e juaj nga aeroporti dhe do të bëjmë transferimin tuaj në hotel në mënyrë të sigurtë.

Transfertat nga hoteli deri në spital:  Të gjitha transferimet nga hoteli deri në spital ose nga spitali në hotel do të aranzhohen nga ekipi ynë gjatë procedurës  tuaj të IVF. (përafërsisht 14 trensfere)

24/7 Mbështetje Asistente Me ekipin tonë të ekspertëve, ju mund të na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja, informacion mjekësor apo ndonjë ndihmë të mëtejshme. Ekipi ynë do të ju mbështet gjatë gjithë procesit të trajtimit dhe do të ju udhëzojë në mënyrën më të mirë.

Mbështetja Përkthyesit Ju nuk do të jeni vetëm gjatë procedures së IVF. Përkthyesit tonë të cilët mund të flasin në gjuhën tuaj do të jenë me ju, nga fillimi deri në fund të procedurës tuaj të IVF. Ju lirisht mund të bëni të gjitha pyetjet tuaja tek mjeku dhe të mësoni çdo detaj nga stafi mjekësor në spital me mbështetjen tonë të përkthyesit.

Testet e Hormoneve: Testet standarde të hormoneve janë të përfshira. Nëse mjeku kërkon ndonjë test të veçantë, ajo do të kushtojë gjithashtu.

Nëse ju dëshironi, gjithashtu ne mund të aranzhojmë akomodimin tuaj.

Normat e suksesit janë në varësi të moshës së pacientëve. Për pacientët të cilët janë nën 35 vjeç, shkalla e suksesit është 71%, për pacientët që janë në mes 35-40 vjeç shkalla e suksesit është 65%, për pacientët që janë 40-45 vjeç shkalla e suksesit është 54 %.

 

Me teknologjitë më të fundit dhe mjekët më me përvojë, normat e suksesit në Turqi janë ndër më të mirët në botë. Prandaj, pacientët kthehen në vendet e tyre me rezultat të kënaqur.

 

Ne si klinika më e mirë për IVF në Turqi, gjithashtu ofrojmë një trajtim alternativ për pacientët azoospermia. Pacientët Azoospermia mund të bëjnë TESE ose TESA në Turqi me përvojën e klinikës tonë.

 

Për më shumë informacion mbi fertilizimin in vitro dhe teknikë të tjera, ju mund të konsultoheni me ekspertët tanë. Ekipi ynë ekspert mjekësor mund t'ju ndihmojnë në Anglisht, Arabisht, Frëngjisht, Rusisht dhe Shqip .

Quick Apply

Name *
Surname *
E-mail *
Country *
Phone *
*required areas

Other Opportunities