Hair Transplant


Transplanti i Flokëve

Transplantimi i Flokëve FUE Vetëm Për $ 1750!

Për transplantim flokësh, ne ju propozojmë rezultatet më të suksesshme me ekipin me të mirë për transplantim flokësh në Stamboll, Turqi. Detajet e paketës mund ti gjeni më poshtë.

Transplatimi i Flokëve(FUE) + Konsultimi Doktorit + İlaqet + Shërbimet tjera: $ 1750!

Ne jemi duke ofruar koston më të mirë për tranplatim të flokëve në Stamboll, Turqi me një ekip me shumë përvojë. Konsultimi gjatë trajtimit është FALAS.

Transplatimi i flokëve me metodën FUE  është trajtimi më i mirë për të rifituar flokët e humbura dhe ofron zgjidhje të përhershme.

Sa kushton Transplatimi i Flokëve në shtetet tjera?

Ju do të keni një shans që të keni trajtimin më të mirë në Stamboll me ekipin më të suksesshëm për Transplatim të Flokëve. Ne kemi më shumë se 200 pacientë në muaj dhe kemi përgatitur çmimet më të mira për transplatimin e flokëve FUE.

* Shërbimet ofrohen vetëm për pacientët të cilët kanë blerë paketën e Transplatimit të Flokëve.

Pritja në Aeroport: Pasi të na dërgoni të dhënat tuaja të fluturimit, ne do të aranzhojmë marrjën e juaj nga aeroporti dhe do të bëjmë transferimin tuaj në hotel në mënyrë të sigurtë.

Transferat nga hoteli deri në spital: Të gjitha transferimet nga hoteli deri në spital ose nga spitali në hotel do të aranzhohen nga ekipi ynë gjatë procedures tuaj të Transplatimit të Flokëve

24/7 Mbështetje Asistence:  Me ekipin tonë të ekspertëve, ju mund të na kontaktoni për të gjitha pyetjet tuaja,informacion mjekësor apo ndonjë ndihmë të mëtejshme.Ekipi ynë do të ju mbështet gjatë gjithë procesit të trajtimit dhe do të ju udhëzojë në mënyrën më të mirë.

Mbështetja Përkthyesit: Ju nuk do të jeni vetëm gjatë procedurës së Transplatimit të Flokëve. Përkthyesit tone të cilët mund të flasin në gjuhën tuaj do të jenë me ju, nga fillimi deri në fund të procedurës tuaj. Ju lirisht mund të bëni të gjitha pyetjet tuaja tek mjeku dhe të mësoni çdo detaj nga stafi mjekësor në spital me mbështetjen tonë të përkthyesit.

* Nëse ju dëshironi, ne gjithashtu mund të organizojmë akomodimin tuaj. 

Kohëzgjatja e operacionit varet nga nevojat specifike të pacientit dhe numri i flokëve folekule për të transplantuar. Transplantimi mesatar i 3500-4000 folikulave mund të përfundojë përafërsisht 6 deri në 7 orë.

Në ditën e parë pas procedurës të transplantimit të flokëve, flokët e pacientit shpërlahen  butë dhe ngadale në spital. Kjo procedurë, zakonisht bëhet në mëngjes, merr 15 minuta. Ju mund të udhëtoni menjëherë pas kësaj.

Tipari më i rëndësishëm i një transplantimi të suksesshëm të flokëve përfshin arritjen e një vijë të flokëve me dukje natyrore dhe dendësi e duhur e flokëve, pa ndonjë shenjë të trajtimit.

Teknika FUE  e Transplantimit të flokëve zakonisht është metoda më e përdorur. Ajo është gjithashtu e njohur gjerësisht si "teknikë të re". Folikulet e flokëve hiqen në mënyrë individuale në integritetin e tyre anatomik nga pjesa e pasme e kokës me teknikë mikrosurgjikale dhe vendosen individualisht në pjesën ku do te bëhet transplatimi.

Ttransplantimi i Flokëve FUE ka disa përparësi; nuk lënë një mbresë të përhershme, pjesa e marjes së flokëve është  shfrytëzuar në mënyrë më efikase dhe periudha e post-operacionit është më e rehatshme për pacientin.

* Për më shumë informacione mbi Transplatimin e Flokëve FUE dhe teknikë të tjera, ju mund të konsultoheni me ekspertët tanë. Ekipi ynë ekspert mjekësor mund t'ju ndihmoj në Anglisht, Arabisht, Frëngjisht, Rusisht dhe Shqip .

Quick Apply

Name *
Surname *
E-mail *
Country *
Phone *
*required areas

Other Opportunities